суббота, 1 июня 2013 г.

პანა კოტა



ძირითადი მასალა:
რძე 250 გრ.
აღები 100 გრ.
შაქარი 50 გრ.
ჟელატინი 1 პატარა შეკვრა. (20 გრ)

ავურიოთ ერთმანერთში რძე, ნაღები,  შაქარი წამოვადუღოთ 10 - 15 წუთი დავამატოთ წინასწარ გაფუებული ჟელატინი, კარგად ავურიოთ და ჩავასხათ სასურველ ფორმებში. შევდგათ მაცივარში 6 საათით, უმჯობესია მთელი ღამით. (გამოდის 6 ფრანგული პორცია J)

დრესინგი
დრსინგი შეგვიძლია მოვამზადოთ ნებისმიერი ხილის რაც მოგვწონს
ამჯერად მე მოვამზადე მარწყვის,
მარწყვი  500 გრ. დავშაქროთ, ,როცა წვენს დაიყენებს დავაბლენდეროთ, 5  წუთი წამოვადუღოთ გავაციოთ და მოვასხათ პანაკოტას სასურველი რაოდენობით.







Комментариев нет:

Отправить комментарий