2 ცალი ხახვი
2 ცალი სტაფილო
500 გრამი საქონლის ფარში
2 კბილი ნიორი
1 ჭიქა წითელი ღვინო
400 გრამი პომიდორი
500 მლ ბულიონი ან წყალი გადადუღებული
ნიახური
ბეშამელი
1 ლიტრი რძე
100 გრ ფქვილი
100 გრ კარაქი
მუსკატი
მოცარელა 300 გრამი
პარმეზანი 100 გრამი
ფირფიტები ნახევარი შეკვრა
აწყობა
- სოუსი
- ბოლონეზე
- ცომი
- ბოლონეზე
- ბეშამელი
- მოცარელა
- ცომი
- ფარში
- სოუსი
- მოცარელა
- ცომი
- სოუსი
- პარმეზანი
ვაცხობთ 200 გრადუსზე
40 წუთი
ბოლონეზე
ხახვი და სტაფილო მოვშუშოთ ზეთში დავამატოთ ფარში , ნიორს და მოვშუშავთ , წყალს რო ამოიშრობს დავასხათ ღვინო 10 წუთში დავასხათ პომიდორი , ბულიონი, ცოტა რო ამოშრება ნიახური.
ბეშამელი
კარაქი დავადნოთ დავუმატოთ ფქვილი მასის მიღების მერე დავუმატოთ რძე ვადუღოთ ცოტა ხანი მარილი პილპილი მუსკატი.
Комментариев нет:
Отправить комментарий