понедельник, 19 апреля 2021 г.

ლაზანია

 2 ცალი ხახვი

2 ცალი სტაფილო

500 გრამი საქონლის ფარში

2 კბილი ნიორი 

1 ჭიქა წითელი ღვინო

400 გრამი პომიდორი

500 მლ ბულიონი ან წყალი გადადუღებული

ნიახური


ბეშამელი

1 ლიტრი რძე

100 გრ ფქვილი

100 გრ კარაქი

მუსკატი


მოცარელა 300 გრამი

პარმეზანი 100 გრამი

ფირფიტები ნახევარი შეკვრა


აწყობა

  1. სოუსი
  2. ბოლონეზე
  3. ცომი
  4. ბოლონეზე
  5. ბეშამელი
  6. მოცარელა
  7. ცომი
  8. ფარში
  9. სოუსი
  10. მოცარელა
  11. ცომი
  12. სოუსი
  13. პარმეზანი

ვაცხობთ  200 გრადუსზე
40 წუთი

ბოლონეზე
ხახვი და სტაფილო  მოვშუშოთ ზეთში დავამატოთ ფარში , ნიორს და მოვშუშავთ , წყალს რო ამოიშრობს დავასხათ ღვინო 10 წუთში დავასხათ პომიდორი , ბულიონი, ცოტა რო ამოშრება ნიახური.

ბეშამელი
კარაქი დავადნოთ დავუმატოთ ფქვილი მასის მიღების მერე დავუმატოთ რძე ვადუღოთ ცოტა ხანი მარილი პილპილი მუსკატი.



Комментариев нет:

Отправить комментарий