ინგრედიენტები:
ცომისათვის:
- კვერცხი 8 ცალი
- შაქარი 8 სუფრის კოვზი
- ფქვილი 8 სუფრის კოვზი
მოხარშული კრემისათვის
- ფქვილი 1.5 ჩაის ჭიქა
- რძე 3 ჩაის ჭიქა
- წყალი 3 ჩაის ჭიქა
- კვერცხი 3 ცალი
- კარაქი 150 გრამი
ცივი კრემისათვის
- კარაქი 200 გრამი
- შესქელებული რძე 1 ქილა
მარწყვი 2 კგ
ცომი -
გავთქივოთ კვერცხის ცილები დავუმატოთ შაქარი, კვერცხის გულები შემდეგ ფქვილი ფრთხილად შევაზილოთ, დავასხათ ფორმაში გამოვაცხოთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში180 გრადუსზე 35 წუთი.
ვაცხობთ ორ ასეთ ბისკვიტს
კრემი
ერთი ჭიქა რძე და ერთი ჭიქა წყალი დავდგათ ცეცხლზე, ერთი ჭიქა რძეს დავუმატოთ ერთი ჭიქა წყალი დავუმატოთ ერთი ჭიქა ფქვილი, ორი კვერცხის გული, ერთი ჭიქა შაქარი კარგად გავხსნათ და ჩავასხათ ცეცხლე დადგმულ რძეში ვურიოთ კარგად მანამ სანამ არ შესქელდება. ჩავაგდოთ 100 გრამი კარაქი. კრემი მზადაა.
კარგად გათეთრებამდე გავთქვიფოთ 200 გრამი კარაქი ფრთხილად დავუმატოთ ერთი ქილა შესქელებული რძე.
ორივე კრემი ფრთხილად გადავურიოთ ერთმანერთში.
ერთი ჭიქა რძე და ერთი ჭიქა წყალი დავდგათ ცეცხლზე, ერთი ჭიქა რძეს დავუმატოთ ერთი ჭიქა წყალი დავუმატოთ ერთი ჭიქა ფქვილი, ორი კვერცხის გული, ერთი ჭიქა შაქარი კარგად გავხსნათ და ჩავასხათ ცეცხლე დადგმულ რძეში ვურიოთ კარგად მანამ სანამ არ შესქელდება. ჩავაგდოთ 100 გრამი კარაქი. კრემი მზადაა.
კარგად გათეთრებამდე გავთქვიფოთ 200 გრამი კარაქი ფრთხილად დავუმატოთ ერთი ქილა შესქელებული რძე.
ორივე კრემი ფრთხილად გადავურიოთ ერთმანერთში.
გემრიელად მიირთვით !!!!!!!!!.
Комментариев нет:
Отправить комментарий