ინგრედიენტები:
ყაბაყი 2 ცალი რძე ერთი ჭიქა კვერცხი 3 ცალი ფქვილი 1 სუფრის კოვზი ნიორი 2 კბილი პომიდორი 1 ცალი ყველი 100 გრამი მწვანილი 50გრამი • ყაბაყი გავხეხოთ და გამოვაცალოთ წვენი • ავთქვიფოთ კვერცხი დავუმატოთ რძე , ფქვილი, ნიორი გაჭყლეტილი, წიწაკა მარილი (გემოვნებით) პომიდორს გავაცალოთ კანი და დავჭრათ პატარა კუბიკებად. მინის ჭურჭელს კარგად წვუსვათ კარაქი, დავაფინოთ გაწურული ყაბაყი დავასხათ მომზადებული მასა მოვაყაროთ პომიდორი და ზემოდან გახეხილი ყველი. • გამოვაცხოთ წინასწარ გახურებულ 180 ºC ღუმელში. • მირთმევის წინ მოვაყაროთ მწვანილი
Комментариев нет:
Отправить комментарий